Jodan Boys draaide een goede eerste helft van de competitie. Van de dertien gespeelde wedstrijden werden er acht gewonnen en vijf verloren. Hoek won slechts drie wedstrijden, zag er acht verloren gaan en speelde er twee gelijk. Het verschil in punten tussen beide ploegen is dertien.

Topscorer bij Jodan Boys is Ahmed el Azzouti met negen doelpunten. Bij Hoek komen de meeste doelpunten van Kyle Doesburg. Hij staat op vijf.

De wedstrijd in Gouda was een duidelijke overwinning voor Jodan Boys. In de tweede wedstrijd van het seizoen won de thuisploeg met 4-0 door doelpunten van Jorn van Lunteren, Bram van Loon, Fanuel Waandels en Ahmed el Azzouti. Hoek keek in de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Na een kwartier spelen stond de 1-0 op het bord na een benutte penalty.

Hoek speelde in de winterstop een vriendschappelijke wedstrijd tegen Gent Zeehaven. Deze eindigde in een 1-1 gelijk spel. Op bezoek bij Gent Zeehaven, dat uitkomt op het derde niveau in Belgie, opende Rahim Abdul de score. Zes minuten voor tijd maakte de thuisploeg gelijk.

Door de vele blessures werd de tweede oefenwedstrijd in en tegen KVV Coxyde afgelast. Thomas van Renterghem (hamstring), Guillaume Clinckemaillie (hiel) en Mickenson de Pessemier (spierscheuring in het bovenbeen) zitten in de lappenmand.

Daarentegen staat de terugkeer van Fabian Wilson. De verdediger raakte aan het eind van het vorige seizoen ernstig geblesseerd en hoopt na de winterstop zijn rentree te maken.

Hoek heeft in de winterstop afscheid genomen van spits Sam de Munter. Hij keerde terug naar Belgie. In de plaats van de Munter werd Nathan Lagrou aangetrokken. De 23-jarige middenvelder is gehuurd van KVV Coxyde.

De wedstrijd op Sportpark Denoek begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Koekoek uit Almere.