Volg HSV Hoek op social media:

lekkuh 3 punten van Steen

21-11-2015 16:49 Denoek

Geplaats door Patrick Dobbelaar in SJO HPBC'23 JO15-1

Ook Steen prooi van C1

Vandaag de wedstrijd waar we al tijd naar uit keken, tegen koploper Steen C1. Onder leiding van de zeer ervaren en goede scheids Paul van Kouteren en onder zeer barre weersomstandigheden maar wel op het hoofdveld van Denoek beginnen we deze topper furieus, had het geluk ons toegelachen dan stonden we binnen een mum van tijd op 1-0, niet veel later gebeurt dit wel de 1-0 van Fabian na een goede voorzet van Justin :-) lekkuhhhh.

We hadden zelfs kort daarop een 2e doelpunt moeten maken en ook nog een derde maar dit lukte net niet, in plaats daarvan kwam de tegenstander op 1-1  :-( maar gelukkig bleven we goed en zeer mannelijk voetballen.

In de pauze namen de weer massaal aanwezige supporters van C1 een bak snert om daarna weer te genieten van de 2e helft. Onze mannen gingen gewoon door waar we in de 1e helft mee bezig waren namelijk goed voetbal en nu had Steen weinig of niets meer in te brengen tegen het hardwerkende en goed voetballende C1 van Hoek/Philippine en dit resulteerde dan ook halverwege de 2e helft in de 2-1 na een goede actie van Yannick.

Het bleef wel spannend tot het eind maar de zeer verdiende winst en de drie punten bleven op Denoek.

Supporters en trainers van Hoek/Philippine C1 hebben genoten van de wedstrijd , mannen goed gedaan en vooral doorgaan.

1-0 Fabian

1-1

2-1 Yannick

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht SJO HPBC'23 JO15-1

Naar het nieuwsarchief