Volg HSV Hoek op social media:

Hoek 3 verliest topper tegen Walcheren 2

08-11-2015 09:12 Vlissingen

Geplaats door Wim Dieleman in Hoek 3

Hoek 3 heeft de wedstrijd tegen Walcheren 2 met 2-1 verloren. In een pittige wedstrijd vielen alle doelpunten voor de rust. Het enige Hoekse doelpunt werd gemaakt door Michel Mullaert.

Na een weekje nagenieten van de vorige week behaalde periodetitel en de daaropvolgende activiteiten moest de H3 selectie zich opmaken voor de wedstrijd tegen Walcheren 2. Een volstrekt onbekende tegenstander want beide ploegen hadden elkaar nog nooit tegengekomen. Een paar seizoenen geleden maakten zij ook de overstap van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal. Dit seizoen gepromoveerd naar de reserve 2e klasse waarin zij het niet onaardig doen, aangezien zij lange tijd koploper waren maar nu terug te vinden zijn op een gedeelde 2e plek. Een heuse topper dus.

H3 kon weer een beroep doen op de vertrouwde namen.Sterkhouder Patrick de Guchteneire werd dit keer een plaatsje op de bank gegund en Sil en Remco maakten hun opwachting in de basiself. Het was direct duidelijk dat Walcheren 2 een energiek ploegje was dat de duels niet schuwde en gevaarlijk was in de omschakeling.Het spelen tegen de koploper gaf vervolgens nog een laatste zetje en het was duidelijk dat H3 het erg lastig had in de beginfase.Nadat de thuisploeg al een paar keer gevaarlijk verscheen voor het doel van Robin Francke was het na een kwartier spelen toch al 1-0, nadat een als voorzet bedoelde bal toch binnenkant paal binnenging. Geen paniek natuurlijk want H3 was wel eens vaker op achterstand gekomen. Walcheren bleef vervolgens veel strijd leveren en ook de scheidsrechter liet veel toe, waardoor het voor sommige H3 spelers lastig was om lekker in de wedstrijd te komen. Na 20 minuten wederom snel omschakelen van Walcheren en op het schot van afstand had Robin deze keer geen antwoord. Mike Lako raakte bij deze actie geblesseerd en moest zich direct laten vervangen. Zodoende kon Patje al snel zijn opwachting maken en werd overgeschakeld naar de vertrouwde bezetting op het middenveld.In het vervolg van de wedstrijd kwam H3 sterk terug en was tot het rustsignaal de bovenliggende partij, alhoewel Walcheren ook nog een goede kans kreeg op de 3-0.In deze fase werd al snel de aansluitingstreffer gemaakt door wie anders dan Michel Mullaert. Een matige uitrap van de Walcheren keeper werd direct geretourneerd door Patrick , die Robbie van t'Hoff vrij zag staan op de linkerkant. Zijn voorzet werd door Michel listig binnengeprikt. Vervolgens een snelle uitbraak over de rechterkant waarbij Michel diep werd gestuurd maar helaas werd afgevlagd voor vermeend buitenspel. Dan een vrije trap van Tim Brouwer die  Patrick bereikte, die met een achterwaartse kopbal de paal raakte. Dan een vrije kopkans voor Sil Tielemans , die 5 meter voor het doel de bal keihard op de keeper kopt.  Net voor het rustsignaal viel toch de gelijkmaker , Michel ging weer de diepte in maar onze vriend met de vlag stond deze keer volkomen onterecht te vlaggen waardoor deze treffer niet doorging.

Met een 2-1 tussenstand was de conclusie dat H3 zich nog niet gewonnen gaf,maar dat het mede ook door het zware veld het een slijtageslag ging worden. Tweede helft was dan qua voetbal niet heel best wat beide ploegen lieten zien maar strijd was er wel. Walcheren kreeg kansen, maar op elke inzet had keeper Robin Francke wel een antwoord en H3 kon maar moeilijk tot een goede aanval komen tegen de met veel strijd spelende Vlissingers.

Het waren wat kleine kansen die H3 nog kreeg door de ballen maar voor de pot te gooien, maar dan moet zo'n bal net goed vallen. Een kwartier voor tijd Mike Visser in het veld als extra aanvaller in een poging alsnog iets te forceren.Dan in de 88e minuut een vrije trap op een gevaarlijke plek net buiten de Walcherense zestien. Een mooi moment om toch nog de gelijkmaker te maken en een puntje uit het vuur te slepen. Thijs de Blaeij zette zich achter de bal maar zijn inzet ging helaas rakelings over het doel. H3 probeerde het nog wel en omdat ook Walcheren de kansen niet wist te verzilveren bleef het tot het laatste moment spannend.Na 7 opeenvolgende overwinningen bleef H3 zodoende weer eens met lege handen achter.Na de snelle achterstand herpakte H3 zich prima en werd keihard gewerkt maar vandaag zat het een keer niet mee tegen deze stugge tegenstander.

We wachten nog even op een officiele bevestiging maar normaal gezien wordt de volgende wedstrijd van H3 pas gespeeld over 2 weken.Tegenstander Rijsoord heeft hier een verzoek voor ingediend aangezien zij over te weinig spelers zouden beschikken .Aangezien volgende week ook sinterklaas de Hoekse kreek op komt gestoomt komt dit wel goed uit , zodat een aantal H3 spelers ook thuis weer wat punten kunnen scoren.

 

 

Walcheren 2- Hoek 3     2-1  ( 2-1)

Doelpunt : Michel Mullaert

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht Hoek 3

Naar het nieuwsarchief