Volg HSV Hoek op social media:

C1 neemt ook de punten mee uit Vlissingen

26-09-2015 19:36 Vlissingen

Geplaats door Patrick Dobbelaar in SJO HPBC'23 JO15-1

Mouwen opstropen

Vandaag naar de Irislaan in Vlissingen, zal wel meevallen want die mannen hebben al twee keer dik verloren .......

We vertrekken deze zeer mooie ochtend , zoals altijd met een groot aantal trouwe supporters, naar Vlissingen voor alweer de derde wedstrijd van onze mannen van C1 door de tolvrije tunnel, scheelt weer gehannes met de altijd weer lege batterijen van de ttags :-)

Na een gastvrij onthaal in de gezellige kantine, met echte lounch hoek gaan we naar het kleedlokaaltje , dat we dan ook nog moeten delen , weten we ook eens hoe die legbatterijkippen zich voelen.

We zien voor de wedstrijd toch wel redelijk wat grote gasten lopen bij Vlissingen C1 en blijkbaar zijn hun twee beste spelers ook weer inzetbaar, een grote gast en een zeer snelle gast.

Echter zien we iets gebeuren in de 1e helft wat we nog niet gezien en meegemaakt hebben dit seizoen, namelijk een vrij felle, fysieke ploeg die graag eens een beuk en een ram uitdeelt. Niets mis mee natuurlijk maar onze mannen moesten hier toch even aan wennen en zo verliep de 1e helft niet zo makkelijk en bleef het 0-0, aan onze kant paar jongens die naar de kant moeten met wat pijntjes.

Dan begint de 2e helft , onder leiding van een zeer goede scheids, en we gaan er ook wat harder tegenaan met opgestroopte mouwen en de wil om te winnen. Na een aantal zeer goede kansen voor onze mannen , waar er toch wel een paar van hadden ingemogen komen we dan toch op de 0-1 , een kadootje van de keeper van Vlissingen werd heel cool afgestraf door Rosario !!!

Ietsje later moet een withemd 5 minuten naar de kant van de scheids en werd het toch effe knijpen, Tycho moest ook alles uit de kast halen om de 1-1 te voorkomen. We krijgen nog een paar zeer goede mogelijkheden om de score op te voeren  maar het vizier staat niet op scherp , tot Niels de bal in zn voeten krijgt en de 0-2 maakt. De punten zijn binnen, einde wedstrijd en weer de nul gehouden !!!!

Dinsdag staat de inhaal bekerwedstrijd tegen Oostkapelle op t program , tot dan !!

0-1 Rosario

0-2 Niels

Deel dit nieuwsbericht: Delen op FacebookDelen op Twitter

Nieuws overzicht SJO HPBC'23 JO15-1

Naar het nieuwsarchief