Volg HSV Hoek op social media:

Hoek stelt wederom teleur

26-09-2015 19:03 Vlaardingen

Geplaats door Micha Deij in Hoek 1

Na het gelijke spel vorige week tegen Heinenoord leek Hoek op de goede weg. De 3-0 nederlaag vandaag tegen Zwaluwen laat zien dat er nog veel werk te verzetten is.

De wedstrijd begon twintig minuten later doordat Hoek onderweg naar Vlaardingen diverse files had moeten trotseren.

Ten opzichte van vorige week was er één wijziging. Guillaume Clinckemaillie begon op de bank. Rahim Abdul startte in de basis. Nick de Groote was weer toegevoegd aan de selectie, nadat hij vorige week bij Hoek 2 productief was geweest. Ook hij begon op de bank. De eerste tien minuten had Hoek drie kansen om de score te openen. In de tweede minuut kopte Kyle Doesburg naast op aangeven van Sascha Beshliaha. In de vijfde minuut zag Rahim Abdul zijn schot voorlangs gaan en in de achtste minuut werd zijn voorzet op maat door Doesburg op de keeper geschoten. Zwaluwen had echter aan een kans genoeg. De vrije trap van Marcello Gomes da Veiga belandde op het hoofd van Marlon Oranje, die de bal achter doelman Jordi de Jonghe kopte. Hoek ging op zoek naar de gelijkmaker maar met lange halen en weinig combinatievoetbal konden ze weinig creëren. Op het einde van de eerste helft kreeg Hoek nog twee kansen, maar deze leverden niets op.

In de tweede helft stond Nick de Groote aan de aftrap. Hij nam de plaats van Kyle Doesburg in. Ook in de eerste minuten van de tweede helft creëerde Hoek kansen, maar ook dit resulteerde niet in doelpunten. In de een en vijftigste minuut moest Reguillo Vandepitte het veld geblesseerd verlaten. Zijn vervanger was Mateusz Kuzmicki. Met nog dertig minuten op de klok probeerde trainer Ruud Pennings iets te forceren, door aanvaller Clinckemaillie in te brengen voor verdediger Renzo Roemeratoe. Dit resulteerde inderdaad in doelpunten, maar niet aan de kant van Hoek hoewel ze de nodige kansen kregen. Een kwartier voor tijd scoorde Zwaluwen wederom uit een stilstaande situatie. Robin Verhorst kopte ongehinderd de 2-0 binnen na een corner. In de vijf en tachtigste minuut maakte invaller Adil Akanioui de met een mooie actie in de zestien de 3-0. In blessuretijd voorkwam Mateusz Kuzmicki dat het wederom 4-0 werd.

Hoek verloor zijn derde wedstrijd en kwam wederom niet tot scoren. Volgende week speelt Hoek de thuiswedstrijd tegen ASWH, dat vandaag thuis met 2-2 gelijk speelde tegen Quick Boys.

Zwaluwen - Hoek 3-0:  17. Marlon Oranje 1-0, 75. Robin Verhorst 2-0, 85. Adil Akanioui 3-0

Opstelling Hoek: Jordi de Jonghe, Renzo Roemeratoe (60. Guillaume Clinckemaillie) Thomas van Renterghem, Giovanni Siereveld, Reguillo Vandepitte (50. Mateusz Kuzmicki), Lionel Fitsch, Birgen Martens, Rahim Abdul, Mickenson de Pessemier, Kyle Doesburg (46. Nick de Groote), Sascha Beshliaha