De Purperen Hei

Hoek 1

 
1/2Bekijk alle foto's
Rogier Veenstra in zijn NAC periode. (foto: voetbalprimeur.nl)Bron: Omroep Zeeland Sport

Rogier Veenstra elfde aanwinst voor Hoek

Geplaatst door Jack-Jan op 06-06-2010 om 14:30

06-06-2010 - Rogier Veenstra gaat komend seizoen voor Topklasser Hoek spelen. De aanvaller uit Middelburg is afkomstig van NAC Breda. Momenteel is Veenstra nog geblesseerd. De 22-jarige speler werd eind 2009 geopereerd aan een hernia. Veenstra is nog aan het revalideren en hoopt in december weer een wedstrijd te kunnen spelen. “Het maakte me niet echt uit wanneer ik weer kan spelen, áls ik maar weer kan voetballen”, aldus Veenstra.

Als pupil van RCS werd Veenstra in 2001 op 14-jarige leeftijd naar NAC gehaald. Daar doorliep hij de jeugdopleiding en vanaf 2005 maakte hij deel uit van de eerste selectie. Vanaf de zomer van 2008 werd hij twee keer verhuurd aan achtereenvolgens Excelsior en Haarlem. Voor aanvang van het afgelopen seizoen keerde hij weer terug in Breda, maar daar kwam hij vanwege rugproblemen niet in actie in het eerste elftal. Het aflopende contract van Veenstra werd bij NAC niet verlengd. In totaal speelde hij 45 wedstrijden in het betaald voetbal en scoorde drie keer.

“Ik wil eerst weer voetballen en me dan misschien via Hoek weer in de kijker spelen bij een betaald voetbalclub”, zegt de Middelburger. “Ik kan bij Hoek met bekenden gaan spelen en dat vind ik ook belangrijk, zo hoop ik het plezier in het spelletje weer terug te krijgen.”

blog comments powered by Disqus

Link: http://www.omroepzeeland.nl/sport/


Aantal keren gelezen: 2430